top of page

Over mij

Afspraak

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij mailen of bellen. Omdat ik tijdens behandelingen telefonisch niet bereikbaar ben, heeft contact per e-mail de voorkeur: chantal@osteopathievoordieren.nl

Telefoonnummer: 06-44147563

Mijn achtergrond

Als kleine meid wist ik al ‘ik word later dierenarts’. Omdat ik in Nederland niet werd ingeloot, begon ik eerst diergeneeskunde te studeren in Antwerpen. Na 2 jaar mocht ik toch in Nederland beginnen en verhuisde ik naar Utrecht. Een praktische studie, waarbij ik ook de mogelijkheid kreeg om tijdens (onderzoeks)stages wat van de wereld te zien, 6 maanden in Californië en 3 maanden Nieuw Zeeland, geweldige ervaringen.

Als dierenarts heb ik in de praktijk ervaren dat niet alle problemen met de reguliere geneeskunde op te lossen zijn. Daarom ben ik in 2007 begonnen met een 3-jarige opleiding tot osteopaat voor dieren bij het International College for Research on Equine Osteopathy (ICREO). Voor meer informatie zie www.icreo.com .

Ook na deze opleiding wilde ik nog meer technieken in huis hebben om aandoeningen aan de wervelkolom te behandelen. Hiervoor heb ik 2 chiropractie-opleidingen succesvol afgesloten.

In 2012-13 chiropractie voor paarden bij de FES; Focus on the Equine Spine.

In 2013-14 chiropractie voor honden, katten en paarden bij de Backbone Academy. 

Sinds 2010 combineer ik het werken als dierenarts met het werken als osteopaat/chiropractor, deze disciplines vullen elkaar perfect aan.

Kurvers Osteopathie voor dieren

KvK nummer: 50459481  

Mijn werkgebied:

bottom of page